A blogról

Férjünk, szüleink, nagyszüleink nem kis meglepetésére második babánk születésekor mosható pelenka használatára adtuk a fejünket. A környezetünkben a legtöbben ugyanígy rácsodálkoznak erre, hiszen ők is a sok robottal járó, higiénikusnak egyáltalán nem tűnő textilpelenkázásra asszociálnak, amely 20 évvel ezelőttig a moshatózással járt.



A szemlélet csak lassan változik, de mi látjuk a jövőjét és tapasztaljuk, hogy milyen sok hasonlóan gondolkodó anyuka van már hazánkban is. Úgy határoztunk, belevágunk mi is és megpróbálunk többet tenni a természetért, ill. környezetünkben is népszerűsíteni a környezetbarát pelenkázást.

Reméljük, mindenki megtalálja az őt érdeklő, érintő témákat a bejegyzések között - ha mégsem, szívesen vesszük az olvasók témajavaslatait!



2011. július 28., csütörtök

Ez már tetszik! - mosható pelus mozifilmben

Meglepődve vettem észre, hogy egy nagymoziban hirdetett új film plakátján a babák mosható pelenkába vannak csomagolva, mégpedig szerintem nadrágpelusba. Szerintem ez egy előrelépés és remélem, minél többen közelebb hajolnak a plakáthoz, hogy jobban lássák, milyen furi pelus van a babákon :) 

1 megjegyzés:

  1. Igaz a film plakátján tényleg moshatós babák vannak (szerintem inkább prefoldok), de a film - már ami a babák pelenkázását illeti - csalódás volt! A filmben ugyanis simán eldobhatósba pelenkázták a babákat a plakát ellenére :(((

    VálaszTörlés