A blogról

Férjünk, szüleink, nagyszüleink nem kis meglepetésére második babánk születésekor mosható pelenka használatára adtuk a fejünket. A környezetünkben a legtöbben ugyanígy rácsodálkoznak erre, hiszen ők is a sok robottal járó, higiénikusnak egyáltalán nem tűnő textilpelenkázásra asszociálnak, amely 20 évvel ezelőttig a moshatózással járt.



A szemlélet csak lassan változik, de mi látjuk a jövőjét és tapasztaljuk, hogy milyen sok hasonlóan gondolkodó anyuka van már hazánkban is. Úgy határoztunk, belevágunk mi is és megpróbálunk többet tenni a természetért, ill. környezetünkben is népszerűsíteni a környezetbarát pelenkázást.

Reméljük, mindenki megtalálja az őt érdeklő, érintő témákat a bejegyzések között - ha mégsem, szívesen vesszük az olvasók témajavaslatait!



2013. január 31., csütörtök

Popeazy nyereményjáték!

Elégedetlen vagy a zsebeseddel? Popeazy-re cseréljük egy zsebes pelusod, mindössze egy beszámolóért!

Jó ideje nem hirdettünk már nyereményjátékot - most azonban újra ötletünk támadt, reméljük, sokaknak fog tetszeni!
    

A Popeazy játékban való részvétel feltételei és a játék menete:

A játékosok közül kisorsolunk 4 szerencsés nyertest, aki egy új Popeazy Maxi vagy Popeazy Mini pelenkát kap cserébe egy használt, de jó állapotú zsebes pelenkáért és egy írásos véleményezésért.  


A játékra jelentkezők közül kiválasztott 4 anyuka az új Popeazy pelenkáért cserébe vállalja, hogy elküld nekünk egy zsebes pelenkát, amelyet ő ezidáig használt és a tarka-barka irányadó kérdései alapján min. fél oldalnyi szöveges értékelést ír a tapasztalatairól.  


A tőlünk kapott szempontok szerint a nyertesek összevetik a Popeazy-t az általuk eddig használt zsebes pelenkamárkákkal, amelyeknek a nevét fel kell tüntetni az összehasonlítás során. Az értékeléseket a tarkabarkasagok.blogspot.com oldalunkon jelentetjük meg.


A részvétel feltétele, hogy a játékosnak legyen korábbi tapasztalata legalább 2 különböző zsebes pelenkamárkával.

A használt pelenka postaköltségét a feladó, a Popeazy pelenka postaköltségét a Kilinda Kft. állja.
A használt pelenka visszaküldésére vagy értékének megtérítésére nincs lehetőség. A Popeazy pelenkáért cserébe a játékos által elküldött használt pelenka jó állapotú, keveset használt pelenka kell legyen.

A részvételtől elállni a  Popeazy postára adásának napjáig lehet (erről időben értesítjük a nyerteseket).


Összesen 2 Popeazy Maxi és 2 Popeazy Mini pelenka vesz részt a játékban. A játékosoknak meg kell jelölni a játékra jelentkezéskor, hogy melyik pelenkára pályáznak.



A játékban való részvételi szándékotokat küldjétek a kapcsolat@tarka-barka.hu e-mail címre, "játék" jelszóval :)


Jelentkezési határidő: 2013. február 15, a nyertesek kihirdetése 2013. február 18. 
A nyertesek által készített beszámoló beküldési határideje 2013. március 30.


Játékra fel, megéri! :) Az eddig tapasztalatokról itt és itt olvashattok.


 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése