A blogról

Férjünk, szüleink, nagyszüleink nem kis meglepetésére második babánk születésekor mosható pelenka használatára adtuk a fejünket. A környezetünkben a legtöbben ugyanígy rácsodálkoznak erre, hiszen ők is a sok robottal járó, higiénikusnak egyáltalán nem tűnő textilpelenkázásra asszociálnak, amely 20 évvel ezelőttig a moshatózással járt.



A szemlélet csak lassan változik, de mi látjuk a jövőjét és tapasztaljuk, hogy milyen sok hasonlóan gondolkodó anyuka van már hazánkban is. Úgy határoztunk, belevágunk mi is és megpróbálunk többet tenni a természetért, ill. környezetünkben is népszerűsíteni a környezetbarát pelenkázást.

Reméljük, mindenki megtalálja az őt érdeklő, érintő témákat a bejegyzések között - ha mégsem, szívesen vesszük az olvasók témajavaslatait!



2013. május 2., csütörtök

Popeazy teszteredmények - számokkal

Ígértük, hogy megosztjuk veletek a további eredményeket is, amelyeket a Popeazy Mini és Maxi pelenka tesztelőinek köszönhetően tudtunk meg. Nagyon örvendetes végeredmény keletkezett, mivel mi mindig is úgy gondoltuk, hogy remek kis márkát képviselünk Magyarországon és Romániában.
 
A tesztelők az általuk ismert és próbált zsebes pelenkákat összehasonlították a Popeazy-vel, mindet értékelték ugyanazon a 10-es skálán, ahol a 10-es jelentette a lehető legjobb értéket, az 1-es pedig a legrosszabbat. 11 pelenkát jellemző tulajdonságról értünk véleményt az anyukáktól, valamint felmértük azt is, mennyire elégedettek a Popeazy-vel összességében, ajánlanák másoknak és vásárolnák meg maguk is szívesen.

Íme a grafikon, amelyben a narancs oszlop jelzi a Popeazy pelus kapott átlagértékét, a szürke pedig az összes többi zsebes pelenka összesített átlagát.



A tesztelők összesített véleménye szerint Popeazy kifejezetten kicsi batyut képez a babapopsin, jól bővíthető plusz betétekkel, jó minőségű és könnyű a használata (10-es átlag). 

Záródásával, méretállítási lehetőségével, fazonjával és a betét vastagságával, anyagával szintén nagyon elégedettek az édesanyák (9,5-ös átlag).  
Átlagosan 8,8-9,0-es értékeket kapott a száradási idő, a nedvszívás és az ár-érték arány is.  


Mindent összevetve a próbahasználók igen elégedettek a Popeazy zsebes pelenkákkal (9,3), szívesen vásárolnának még belőle (9,3) és mindenképpen ajánlanák barátaiknak, családtagjaiknak (9,8).
 
A többi, általuk használt zsebes pelenkák a következők: Popin, Baba+Boo, Coolababy, Babyland, BG V4, Thirsties duo diaper, Babyland, Blueberry bamboo, Lollipop zsebes, Rumparooz, Easyfit v2, Happy Bum, Happy Flute, Swaddlebees, Econappi, Blueberry delux, Naughty baby, Alva baby, tots bots easyfit.

Ezeknek a pelusoknak az értékeivel összevetve a Popeazy-t sokkal inkább megvásárolnák és ajánlanák a tesztelőink, mint a többi zsebes pelenkákat, mivel jóval elégedettebbek a Little Comfort e termékével, mint a felsorolt zsebesekkel összességében. Jelentősen jobbnak ítélték az anyukák a Popeazy-t csomagnagyság, nedvszívás és minőség tekintetében, mint a vizsgált termékeket. Egyetlen egy dimenzió mentén kapott alacsonyabb értéket a Popeazy, mégpedig a száradási idő kapcsán maradt alul. Ennek oka a sűrű szövésű, hosszú bambuszbetét, amely a nedvszívó egységet képezi a pelusban. 

Összességében remek eredményekkel zárult a Popeazy nyereményjátékunk és a teszt, minden nyertes anyuka megköszönte nekünk a lehetőséget, hogy szert tehetett egy ilyen remek pelenkára és nekünk is örömet okozott, hogy adhattuk! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése