A blogról

Férjünk, szüleink, nagyszüleink nem kis meglepetésére második babánk születésekor mosható pelenka használatára adtuk a fejünket. A környezetünkben a legtöbben ugyanígy rácsodálkoznak erre, hiszen ők is a sok robottal járó, higiénikusnak egyáltalán nem tűnő textilpelenkázásra asszociálnak, amely 20 évvel ezelőttig a moshatózással járt.



A szemlélet csak lassan változik, de mi látjuk a jövőjét és tapasztaljuk, hogy milyen sok hasonlóan gondolkodó anyuka van már hazánkban is. Úgy határoztunk, belevágunk mi is és megpróbálunk többet tenni a természetért, ill. környezetünkben is népszerűsíteni a környezetbarát pelenkázást.

Reméljük, mindenki megtalálja az őt érdeklő, érintő témákat a bejegyzések között - ha mégsem, szívesen vesszük az olvasók témajavaslatait!



2013. szeptember 6., péntek

Videózz, fényképezz Tarka-barka pelusért!

Kedves Kismanók!

Tarka-barka mosható pelenkát nyerhettek a popótokra, ha ráveszitek a szüleiteket, készítsenek rólatok egy videót vagy egy klassz képet!


A videós pályázatok között egy gyönyörű szép, narancssárga Minimanó (3,2kg-14kg) pamut zsebest, a fényképpel pályázók között pedig egy jól lélegző, PUR anyagból készülő, barna csíkos pelenkakülsőt sorsolunk ki. 


A pályázat mottója: "Ennyire jó mosható pelenkában lenni" - erre válaszolva kellene elkészíteni a videót úgy, hogy jól látszodjon a felvételen, milyen kellemes a szunyókálás/játék textilpelenkázás közben és után. A fényképes pályaműveken egy vagy több boldog moshatós babát szeretnénk látni.


A beküldésre 2013. szeptember 30. a határidő, érdemes meggyőzni a szülőket, hogy mihamarabb ragadjanak fényképezőt/telefont/stb.!

(A videókat linkkel kérnénk beküldeni a kapcsolat@tarka-barka.hu címre, a fényképeket pedig csatolva. Ugyanazon gyermekkel max. 1 videóval és max. 1 fényképpel lehet nevezni).


Sorsolás: 2013. október 5.-én.
 
Üdv: a tarka-barka csapat

1 megjegyzés:

  1. Kedves Tarka-Barka!

    Erről a sorsolásról lehet tudni valamit? Megtörtént már?

    Köszönettel:
    Niki

    VálaszTörlés